HemOm ossFöretagPrivatpersonerVaccinationerKontakta oss
Företag
Hälsokontroller
Arbetsmiljö
Lagstadgade undersökningar
Undersökningar och Intyg
Friskvård
Sjukvård
Rehabilitering
Utbildning

Förebyggande
Hälsokontroller och andra förebyggande hälsovårdstjänster syftar till att bevara personalens hälsa. De ger tidigt indikation på förändringar i hälsotillstånd och behandlande åtgärder kan vid behov sättas in tidigt.

Hälsokontroller

Förebyggande Regelbundna hälsokontroller ger medarbetaren och företaget en god statuskontroll över hälsoläget. Vid behov kan därefter förebyggande eller behandlande åtgärder genomförs.

Anpassat Hälsokontrollerna planeras och schemaläggs i samråd med kunden. De anpassas efter företagets verksamhet, personalens arbetsuppgifter och åldersprofil.
  
Hälsoprofil

Hälsoprofil är en metod för att motivera människor till förändringar i livsstilen. Genom individuella samtal tydliggörs sambanden mellan livsstil, hälsoupplevelser och hälsodata. Målet är att spåra tidiga tecken på ohälsa och att stimulerar individen att ta eget ansvar för sin hälsa. Hälsoprofil kan utföras ute på arbetsplatsen.

Arbetsprofil
Samtalet fokuseras på individens egna känslor, upplevelser och ambitioner. Vi diskuterar runt arbetsgemenskap, stimulans i arbetet, egenkontroll och ledningsklimat. Frågor som stress, belastning och balans ger individen möjlighet att redovisa och diskutera det som initierar ansvar för utveckling av arbetsklimatet. Kan utföras ute på arbetsplatsen.
 


 
 

Utskriftsvänlig sida
Sollentunahälsan AB | Tingsvägen 19 | 191 61 Sollentuna | Tfn 08 – 92 85 80 | info@sollentunahalsan.se
Provided by Webforum